logo firex srl middleby
Firex

FIREX GAMMA BASKETT

Baskett és una marmita versàtil amb mesclador. Realitzada totalment en acer inoxidable, està disponible en moltíssimes versions diferents i es pot equipar amb alguns accessoris per estar a l’alçada de cada expectativa. Fins i tot les dels cuiners més exigents.

Reprodueix vídeo

FIREX GAMMA BETTERPAN

Reprodueix vídeo

Betterpan és una paella versàtil amb un cor tecnològic. Realitzada totalment en acer inox, està disponible en moltes
versions diferents i es pot equipar amb alguns accessoris per estar a l’alçada de cada expectativa. Fins i tot les dels cuiners més exigents.

FIREX GAMMA COOK & CHILL

El sistema Cook & Chill és una tècnica innovadora que es fa servir per a la preparació, la conservació i la distribució de menjars. Té l’avantatge de minimitzar el risc microbiològic i preveu, un cop acabada la fase de cocció dels àpats, un refredament ràpid dels aliments amb l’objectiu de salvaguardar els aspectes organolèptics. El mètode Cook & Chill permet preparar els plats amb antelació conservant la qualitat per un llarg període, per la qual cosa és ideal per als centres de cocció, menjadors, serveis de càtering, cuines centralitzades i petites indústries alimentàries especialitzades en la preparació de menjars.

Reprodueix vídeo

FIREX GAMMA CUCIMIX 30

Reprodueix vídeo

Cucimix de Firex és una màquina per cuinar pensada i dissenyada totalment a Itàlia.

Cucimix és l’instrument amic de cada cuiner, capaç de fer servir en autonomia i de manera senzilla cada procés. Un valuós aliat a la cuina gràcies al qual es poden combinar l’experiència personal i la creativitat de cadascú amb les exigències dels grans números i un grau d’automatització elevat.

FIREX GAMMA DREENER

Dreener Line és el rentador de verdures industrial modular en compartiments, perfecte per elaborar diversos aliments i quantitats, amb estalvi d’aigua, energia i temps.

Dreener Line de Firex permet rentar les verdures de diferents tipus dividint-les en compartiments de diverses quantitats amb un important estalvi d’aigua, energia i temps.

Reprodueix vídeo

FIREX GAMMA EASYBASKETT

Reprodueix vídeo

EASYBASKETT és la marmita basculant funcional i simple de fer servir, ideal per a la cocció de grans quantitats de menjar, fins i tot amb elevada acidesa.

A les versions indirectes, el sistema de doble fons no permet que, durant la cocció, els productes s’enganxin al fons ia les parets del recipient.

FIREX GAMMA EASYBRATT

Easybratt satisfà les exigències de cocció de cada dia de la petita i mitjana restauració, els serveis de càtering i els centres de cocció centralitzats com a menjadors, col·lectivitats, escoles i hospitals.

Reprodueix vídeo

FIREX GAMMA EASYPAN

Reprodueix vídeo

Easypan és la solució, extremadament modular i professional, desenvolupada pel Firex per satisfer les necessitats de petits restaurants, però també de la gran restauració, per tractar productes especialment àcids, gràcies a l’ús de l’acer AISI 316

FIREX GAMMA FIXPAN

Cocedor amb control electrònic que permet ajustar les temperatures del procés, garantint la màxima precisió. Gràcies a les seves característiques, també es pot utilitzar com a pasteuritzador per immersió en aigua. Per aquest procés recomanem la instal·lació del kit de pasteurització que inclou al preu el sistema de recirculació d’aigua i la sonda de nucli que permet una lectura precisa de la temperatura dins del pot.

Reprodueix vídeo

FIREX GAMMA MULTICOOKER

Reprodueix vídeo

La extraordinaria flexibilidad del cocedor de pasta automático Multicooker permite realizar todas las cocciones con ciclos continuos en agua: cocción de la pasta, arroz, pero también hervidos de carne, verduras, caldos, etc.

Inmersión cronometrada de la cesta. El multicooker puede acoplarse a una cuba de refrigeración para reducir rápidamente la temperatura.
Esta gama de máquinas para la industria alimentaria y la gran restauración consta de 21 modelos, con una o dos cubas, de 120 a 480 litros, todas equipadas con cestas independientes.

Aquesta gamma de màquines per a la indústria alimentària i la gran restauració consta de 21 models, amb una o dues bótes, de 120 a 480 litres, totes equipades amb cistelles independents.

logoeuroline 1

Asesoramiento, Diseño y Ejecución de Cocinas Industriales y Espacios de Restauración

TENEMOS TODOS LOS EQUIPOS QUE NECESITAS PARA LLEVARLO A CABO