P 1

Cuinem avui amb tota l'atenció i cura.

Servim d'aquí a uns dies, conservant el sabor i les propietats dels plats i aliments.

És una excel·lent opció per a restaurants, hotels i salons de banquets, ja que permet avançar part dels plats i centrar-se en el servei, garantint la seguretat alimentària.

El moment en què preparem els aliments... ja no és rellevant

El moment en què cuinem els aliments... ja no és rellevant

El període de conservació en funció de les tècniques emprades... Ja no és rellevant

El moment en què retermalitzem els aliments... sí que és rellevant
I ES produeix just abans de servir el plat

TENIM TOTS ELS EQUIPS QUE NECESSITES PER IMPLEMENTAR AQUEST PROCÉS I PORTAR-LO A TERME

Què és la Línia Freda?

La Línia Freda és un sistema que separa els moments de la producció i del servei, garantint la seguretat alimentària i la conservació de les qualitats organolèptiques dels aliments.

IMG 7920 scaled
IMG 0423

La  Línia Freda , per oposició a la línia calenta, és un sistema de producció per a una restauració diferida en el temps .

Es basa en la preparació i cocció tradicional d’aliments seguit d’una ràpida refrigeració anomenada fase d’abatiment de temperatura i la posterior conservació a temperatura controlada, de 0 a +3ºC, permetent allargar la vida del producte i, per tant, podent separar temporalment els processos de producció i de distribució .

La  retermalització  dels plats consumits en calent es realitza immediatament abans del seu consum, amb la qual cosa millorem la qualitat i la percepció del comensal en el moment de la ingesta.

El procés de Retermalització, també anomenat Regeneració, consisteix en l’addició d’energia o calor als aliments perquè en un termini màxim de 60 minuts elevin la seva temperatura de +3ºC a +65ºC.

Aquest procés es porta a terme en sistemes específics pensats per donar resposta a les diferents necessitats plantejades segons el tipus de servei, com ara  salons de banquets, hotels, menjadors d’escoles i empreses i per descomptat, l’alta especialització que requereix la restauració hospitalària i geriàtrica.

Carros
logoeuroline 1

Asesoramiento, Diseño y Ejecución de Cocinas Industriales y Espacios de Restauración

TENEMOS TODOS LOS EQUIPOS QUE NECESITAS PARA LLEVARLO A CABO