QUI SOM?

Som una empresa dedicada al sector de les cuines professionals. La nostra activitat va des de la consultoria al disseny d’espais, els projectes d’arquitectura i instal·lacions, la construcció de claus en mà i el subministrament dels equips i sistemes , tot això, gestionat des del coneixement dels processos i necessitats de cada sector, siguin Cuines Centrals, Indústries Alimentàries, Restaurants, Hotels o Restauració Hospitalària.

Sabem que tota cuina funciona com un conjunt on tan crucial és el disseny dels circuits i espais de treball, com l’ elecció d’equips adequats per a les càrregues de treball juntament amb el disseny i el càlcul d’instal·lacions eficients.

La nostra missió és unir tecnologia i productivitat, i això només es pot dur a terme des d’un profund coneixement dels processos i de les premisses a respectar per garantir la qualitat i la seguretat alimentària .

oficinas 2 1
LA NOSTRA HISTÒRIA
reunion 1 1

Euroline neix el 1994 amb vocació de ser un referent dins del sector de les cuines professionals.

Les instal·lacions executades per Euroline es distingeixen fàcilment pel seu CONCEPTE, que es reflecteix al Disseny Funcional de les instal·lacions i espais ia la Qualitat dels nostres equips.

Des de l’inici, la lògica funcional ha impregnat tots i cadascun dels nostres dissenys, sent rigorosos amb l’ergonomia del mobiliari, la qualitat i la tecnologia dels equips de treball, facilitant així al màxim l’operativa diària dels nostres clients.

El 1999 Euroline executa la seva primera gran instal·lació integral, la remodelació completa de la cuina de l’  Hospital Verge de les Neus de Granada.

equipo1 1

Després d’aquesta i entre moltes altres, Euroline executa grans instal·lacions de cuines professionals com les del Centre Penitenciari Brians II  que alberga una població d’aproximadament 1.500 reclusos i el  Centre Penitenciari Els Lledoners , amb una població reclusa d’aproximadament 1025 interns.

El segueixen instal·lacions en importants centres com les realitzades al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB)  i la  Torre Agbar , i instal·lacions de referència al sector sanitari realitzades sota el sistema de Línia Freda com la nova cuina de l’ Hospital Joan XXIII de Tarragona , al  Nou Hospital de la Santa Creu i Sant Pau  a Barcelona on s’executa una instal·lació integral que abasta les cuines i cafeteries de l’ Hospital Alvaro Cunqueiro de Vigo i les instal·lacions de la  Nova Cuina Central del Complex Assistencial de Salamanca , posades en funcionament a novembre del 2020.

Al sector Hoteler, Euroline entra al mercat internacional executant les instal·lacions dels hotels de la cadena africana  Mangalis , equipant els hotels Noom Conakry , a Guinea Conakry,   Noom Niamey  a Níger,   Seen Abidjan i   Noom Abidjan  a Costa d’Ivori, i superant el repte que implica executar aquestes instal·lacions al continent Africà.

Per què Euroline?

PELS NOSTRES VALORS

INTEGRITAT

Actuem amb integritat, obertura i transparència, cercant desenvolupar relacions duradores i de benefici mutu amb els nostres proveïdors i amb els nostres clients.

INICIATIVA

Actuem amb Iniciativa, adoptant una actitud proactiva per brindar solucions al client de manera ràpida, per buscar constantment millors formes de desenvolupament i per construir una empresa cada cop més forta.

COMPROMÍS

Estem compromesos a esforçar-nos per obtenir resultats a través de la feina ben feta, complint i mantenint les nostres promeses.

PEL NOSTRE MÈTODE DE TREBALL

ESCOLTEM

Les teves necessitats són les nostres necessitats.

T’acompanyem, interioritzant les teves idees i objectius.

A Euroline no volem que tinguis preocupacions en dissenyar el projecte per al teu negoci. Us oferim ajuda en un moment tan important.

ACONSELLEM I PROPOSEM

Des de 1994, cadascun dels diversos i complexos projectes executats a l’obra, ens ha aportat experiències que han enriquit i format el nostre equip de professionals, que engloba totes les àrees susceptibles d’interactuar en cadascun dels projectes.

INNOVEM

Ens superem cada dia a través de projectes diversos i complexos.

Proposem solucions avançades en el camp del disseny, dels equips i de les instal·lacions.

Per a nosaltres menys és més.

Som un dels referents en disseny i execució de cuines professionals per als centres hospitalaris , el sector més exigent i rigorós en matèria de Seguretat Alimentària i Control Sanitari.

Aquesta experiència ens permet abordar qualsevol instal·lació del sector HORECA, siguin restaurants, hotels cuines centrals o col·lectivitats.

SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

Estem compromesos amb el medi ambient.

Proposarem equips i instal·lacions que, per les prestacions, garanteixin la sostenibilitat del teu projecte.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

La eficiencia de instalaciones y equipos contribuye a obtener mayores prestaciones, importantes ahorros económicos y es la base de nuestra política medioambiental.

logoeuroline 1

Asesoramiento, Diseño y Ejecución de Cocinas Industriales y Espacios de Restauración

TENEMOS TODOS LOS EQUIPOS QUE NECESITAS PARA LLEVARLO A CABO