Política de Privacidad

DECLARACIÓ DE PRIVACITAT
Instal·lacions Integrals d’Hostaleria Euroline SL, RM de Barcelona, ​​tom 27156, foli 181, full B-115.128, inscripció 4a, NIF B-
60587763

SECCIÓ 1 – QUÈ FEM AMB LA TEVA INFORMACIÓ?

Quan contactes mitjançant la nostra web, com a part del procés d’informació dels nostres serveis, recollim la informació personal que ens dónes com el nom, l’adreça i el correu electrònic.

Quan navegueu a la nostra web, també rebem de forma automàtica l’adreça de protocol d’internet del vostre ordinador (IP) amb la finalitat de proporcionar-nos informació que ens ajuda a conèixer el vostre navegador i sistema operatiu.

Email màrqueting (si es donés el cas): Amb el teu permís, podrem enviar-te correus electrònics dels nostres serveis i notícies, nous productes i altres actualitzacions.

SECCIÓ 2 – CONSENTIMENT

Com obtenim el teu consentiment?

Quan ens proveïs la teva informació personal per completar una consulta via email, impliquem que acceptes la recol·lecció i ús per aquesta raó específica només.
Si us demanem la vostra informació personal per una raó secundària, com a màrqueting, us demanarem directament el vostre consentiment, o us donarem l’oportunitat de negar-vos.

Com puc anul·lar el meu consentiment?

Si després d’haver acceptat canvies d’opinió, podeu anul·lar el vostre consentiment perquè us contactem, per a la recol·lecció, ús o divulgació de la vostra informació, en qualsevol moment, contactant-nos a euroline@euroline.es o mitjançant el formulari de contacte de la nostra web.

SECCIÓ 3 – DIVULGACIÓ

Podem divulgar la teva informació personal si se’ns requereix per llei o si violes els nostres Termes de Servei.

SECCIÓ 4 – SERVEIS DE TERCERES PARTS

En general, els proveïdors de terceres parts utilitzats per nosaltres només recopilaran, faran servir i divulgaran la teva informació en la mesura que sigui necessària perquè els permeti exercir els serveis que ens proveeixen.

No obstant això, alguns proveïdors de serveis de tercers, com ara passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions de pagament, tenen les seves pròpies polítiques de privadesa respecte a la informació que estem obligats a proporcionar-los per a les transaccions relacionades amb les compres.

Per a aquests proveïdors, et recomanem que llegeixis les polítiques de privadesa perquè puguis entendre la manera com la teva informació personal serà tractada.

En particular, recorda que alguns proveïdors poden estar ubicats o comptar amb instal·lacions que es troben en una jurisdicció diferent de tu o de nosaltres. Així que si voleu procedir amb una transacció que involucra els serveis d’un proveïdor a tercers, la vostra informació pot estar subjecta a les lleis de la jurisdicció (jurisdiccions) en què es trobi el proveïdor de serveis o les seves instal·lacions.

SECCIÓ 5 – SEGURETAT

Per protegir la teva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques de la indústria per assegurar-nos que no hi hagi pèrdua de forma inapropiada, mal ús, accés, divulgació, alteració o destrucció de la mateixa.

SECCIÓ 6 – EDAT DE CONSENTIMENT

En utilitzar aquesta web, declares que tens almenys la majoria d’edat al teu estat o província de residència i que ens has donat el teu consentiment per permetre que qualsevol dels teus dependents menors utilitzi aquest web.

SECCIÓ 7 – CANVIS A AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ens reservem el dret a modificar aquesta política de privadesa en qualsevol moment, així que si us plau revisa-la freqüentment. Canvis i aclariments entraran en vigència immediatament després de la seva publicació a la web. Si fem canvis materials en aquesta política, notificarem aquí que ha estat actualitzada, per la qual cosa estàs assabentat de quina informació recopilem, com i sota quines circumstàncies, si n’hi hagués, la utilitzem i/o divulguem.

Si el nostre web és adquirit o fusionat amb una altra empresa, la teva informació pot ser transferida als nous propietaris, perquè puguem seguir oferint-te serveis i/o productes.

PREGUNTES I INFORMACIÓ DE CONTACTE

Si vols: accedir, corregir, esmenar o esborrar qualsevol informació personal que tinguem teva, registrar una queixa, o simplement vols més informació contacta amb el nostre Oficial de Compliment de Privadesa al correu euroline@euroline.es