Serveis professionals per a cuines industrials

Desenvolupament de projectes
bg slider 1

A EUROLINE SOM ESPECIALISTES EN PROJECTES PER A L'HOSTALERIA

L’experiència adquirida des de 1994 dissenyant i executant cuines professionals i espais de restauració, es manifesta en nombroses instal·lacions de referència a tots els sectors del canal HORECA.

Expliqui’ns els seus objectius i nosaltres li proposarem la millor distribució, decoració, instal·lacions i equips . El nostre factor diferencial neix d’unir el nostre coneixement dels processos i la col·laboració estreta amb el client, aconseguint que el projecte final de resposta als seus objectius, necessitats funcionals i econòmiques.

Gràcies a la nostra cultura d’empresa i sistema de treball, aportem valor afegitals nostres projectes i instal·lacions convertint-les en projectes de referència. Estem presents a la major part dels projectes sanitaris nacionals i ens trobem en un moment d’internacionalització amb diversos projectes executats amb èxit al Continent Africà, Amèrica Llatina i Europa.

Projectes claus en mà

Els nostres clients necessitaven que una única empresa gestionés tot el projecte amb l’objectiu d’assegurar-ne el resultat, agilitzar l’execució, prevenir els problemes, coordinar els diferents industrials, complir els terminis convinguts i controlar l’objectiu econòmic.

A Euroline assumim aquest repte i creem un departament especialitzat en execució dels projectes claus en mà format per un equip multidisciplinari.

També mantenim col·laboracions estables amb equips d’arquitectura i d’enginyeria per millorar constantment la realització dels nostres projectes i obres.

Hem consolidat els nostres mètodes i hem aportat innovacions constructives per millorar l’execució dels nostres treballs.

Treballem en processos constructius, per prevenir possibles defectes ocults, millorar l’eficiència tèrmica general de la construcció, així com la de les instal·lacions i la facilitat d’inspecció i manteniment. 

Tot això amb una única finalitat, fer realitat els nostres dissenys assegurant que mantinguin les qualitats i prestacions amb què van ser concebuts.

llaves en mano
Subministrament d'equips i mobiliari
suministramos euroline

Els avenços tecnològics adaptats a l’hostaleria no cessen. Al mercat apareixen equips capaços de realitzar les diverses tasques amb més eficiència, qualitat, rapidesa.

Una mateixa tasca es pot fer emprant diversos equips, encara que els resultats en acabat, temps i energia invertida no seran els mateixos.


El nostre coneixement de les característiques de cada un ens permet aconsellar-li lliurement quins són els que poden cobrir millor les seves necessitats.


Podem subministrar des d’un modest carro de servei a un equip multifunció o un forn d’última generació, sempre serà coneixedor dels seus pros i contres i podrà escollir dins una relació correcta de prestacions i costos.

Consultoria

Creixem i també ho fan els nostres serveis, capitalitzant la nostra experiència i els casos d’èxit, incorporant els serveis de CONSULTORIA al nostre catàleg.

Compti amb la nostra experiència i consulti’ns per acompanyar-lo en el desenvolupament dels seus projectes de consultoria de qualitat i organització de cuines professionals, implementació de sistemes APPCC i implementació de NORMES UNEIX.

La nostra empresa té una forta especialització en el disseny i implantació de cuines a Línia Freda i per tant tenim tots els mitjans per realitzar Formació específica per a Processos de Línia freda.

Consultoria Formacion
Programari de Gestió Professional per a la Restauració

La gestió eficient i professional de la producció i distribució d’aliments necessita d’un programari específic i potent, que per si mateix o comunicant-se amb els principals programes de gestió ERP corporatius tals com SAP, Ms Dynamics, permetin un control complet de cada fase del procés de RESERVA, PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ DE MENJARS, sense oblidar la TRAÇABILITAT total del sistema .

El seu ús ha de ser fàcil i intuïtiu, havent de ser segurs, fiables i capaços de créixer en la mesura que creixin les necessitats de l’organització.

Són programes MODULARS de gestió informàtica d’alta tecnologia, adreçats a:

Hospitals i clíniques / Empreses de restauració col·lectiva / Menjadors escolars / Col·lectivitats

software euroline
Atenció Postvenda
euroline sat 1

Experimenti la tranquil·litat de saber que els seus problemes se solucionen amb rapidesa i eficàcia.

Comptar amb tècnics que puguin diagnosticar correctament la causa de les avaries és molt important, ho sabem per experiència. 

Euroline disposa d’un equip tècnic altament qualificat i experimentat que us ofereix intervencions ràpides i eficients.

Supervisem i controlem l’estat de les instal·lacions, realitzant els Manteniments Normatius necessaris perquè els seus equips estiguin sempre en funcionament, evitant els costos que representen les interrupcions de la producció per avaries, les reparacions imprevistes o la degradació d’equips valuosos per manca de manteniment.

Atencion post venta

Evitarà despeses innecessàries en peces de recanvi

Evitarà demores a la reparació

Guanyarà productivitat i estalviarà diners

Descobriu el reportatge de la Revista de l'Associació d'Enginyeria Hospitalària de l'any 2020

logoeuroline 1

Asesoramiento, Diseño y Ejecución de Cocinas Industriales y Espacios de Restauración

TENEMOS TODOS LOS EQUIPOS QUE NECESITAS PARA LLEVARLO A CABO