slider presentacio video euroline layer 1 IMG 1544 Per l aintro b. layer 1 Benvinguts al món de les cuines professionals

sant pau euroline 7 layer 1 Analitzem i Assessorem

CHUS Hospital Salamanca Cocina planols WEB DISSENYEM disenamos 02 DISSENYEM
construimos euroline CONSTRUÏM Cocina Salamanca Carros Burdloge layer 1 Equipem

La nostra activitat engloba el disseny d’espais, l’arquitectura i les instal·lacions, la gestió i la construcció i el subministrament dels equips i sistemes, tot això centrat en el món de la restauració, gestionat des del coneixement dels processos i necessitats de cada sector, siguin Cuines Centrals, Indústries Alimentàries, Restaurants, Hotels o Restauració Hospitalària.

T'aconsellem i orientem ocupant-nos
íntegrament del teu projecte
perquè puguis centrar-te en aspectes significatius del teu negoci.

Gaudeix del viatge,
Euroline condueix

RESTAURACIÓ HOSPITALÀRIA I ASSISTENCIAL

Cuines Professionals Euroline és una empresa amb una forta especialització en aquest sector, en què hem executat moltes instal·lacions claus en mà. Aquesta tipologia de cuines funciona com un conjunt on és tan crucial el disseny dels circuits i espais de treball com l’elecció d’equips adequats per a les produccions previstes i el disseny i càlcul d’instal·lacions eficients .

Tot això només es pot aconseguir des d’un coneixement profund dels processos, aplicat a l’anàlisi de les necessitats i al disseny, essent el resultat lògic, equilibrat i racional. 

La productivitat, qualitat i estructura organolèptica dels aliments i per descomptat, la seguretat alimentària, estan assegurats.

Les instal·lacions realitzades acrediten aquests resultats.

Restauracion Hospitalaria y Asistencial
COL·LECTIVITATS
IMG 0307 Colectividades scaled

L´experiència del comensal és important. Aportem una visió fresca al desenvolupament d’aquestes instal·lacions.

Els empleats en el cas de les empreses, els escolars, els diferents col·lectius, han de degustar i consumir els aliments en un entorn còmode , ben ambientat i segur, que propiciï aquests moments de relaxació quotidiana, tan necessaris, sense obviar la funcionalitat i les necessitats de producció i servei dels professionals que els atenen.

CUINES CENTRALS I INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

Productivitat i control del resultat són les claus de l’èxit en tot procés de fabricació i comercialització de productes alimentaris i plats cuinats.

Comptem amb una enorme gamma d’equips que, per la seva robustesa, capacitat de producció, economia de consum, fiabilitat i grau de control de l’acabat del producte, satisfarà les seves expectatives de qualitat i costos, i el factor diferencial dels seus comercialitzats al mercat.

IMG 9617 cocinas centrales scaled
RESTAURANTS I HOTELS

Al sector de la restauració i l’hostaleria la resistència, eficàcia i facilitat de manteniment del mobiliari i la maquinària és essencial per a l’obtenció dels resultats gastronòmics i econòmics.

A Euroline tenim tot allò necessari per al vostre establiment, mobiliari inoxidable de qualitat, una àmplia gamma de cuines i equips de cocció i rentat que s’adapten a les vostres necessitats i la capacitat d’executar les instal·lacions complementàries de forma objectiva i eficaç.

cocinas restaurantes scaled
BUFFETS I ÀREES GASTRONÒMIQUES
Buffets y areas gastronomicas  scaled

El disseny del mobiliari que interactua amb el client és essencial per realçar l’atractiu dels productes i, en definitiva, incentivar l’increment de negoci.

Euroline cuida el disseny , mima el detall i treballa l’eficiència del mobiliari aconseguint buffets i show-cookings que impacten positivament en el comensal.

Una solució per a cada necessitat.

SOLUCIONS ESPECIALITZADES ​
Soluciones especializadas

La nostra empresa és especialista en donar respostes a les necessitats més complexes que puguin sorgir en els seus processos i instal·lacions, proposant-li les opcions més adequades.

Transmeteu-nos les vostres necessitats i, sense compromís, des d’Euroline us farem les propostes adequades per cobrir les vostres necessitats.

Les nostres àrees d’especialització principals són:

    • Àrees de rentat especialitzades.
    • Tractament i transport de residus a cuines.
    • Extraccions de fums i renovacions daire.
    • Fred comercial i industrial.

Confieu en nosaltres: obtindreu solucions eficients, funcionals i duradores.

01

Disseny, Tecnologia, Innovació

04

Eficiència energètica

02

Consultoria de processos, formació

05

Dilatada experiència

03

Sostenibilitat ambiental

06

Solucions a mida

logoeuroline 1

Asesoramiento, Diseño y Ejecución de Cocinas Industriales y Espacios de Restauración

TENEMOS TODOS LOS EQUIPOS QUE NECESITAS PARA LLEVARLO A CABO