Euroline és pionera a nivell nacional en el disseny i implantació de sistemes a Línia Freda, especialment en un sector tan especialitzat i complex com el de la Restauració Hospitalària.
El model de cuina dissenyat l’any 2009 per a la cuina del Nou Hospital de Santa Creu i Sant Pau va marcar una fita en aquest tipus d’instal·lacions, per la resposta que el disseny acurat aplicat per Euroline va donar a un innovador pla organitzatiu, que gestionava la cuina per procés i permetia maximitzar l’eficiència de cadascun.
Aquesta experiència ens va proporcionar un coneixement profund dels processos organitzatius, per la qual cosa dissenyem i instal·lem cuines altament adaptades a aquests processos, productives, fàcils d’organitzar. Aquestes cuines permeten millorar la gestió dels recursos i del personal, reduint els costos d’explotació i manteniment i elevant l’estàndard de qualitat del servei, la seguretat alimentària i l’experiència del comensal, alhora que faciliten la conciliació del treball i la vida familiar.